jag har gjort de igen.

2013-01-29 | 15:45:23 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
japp, klickade ännu en gång hem kläder. 
en bh och ett par trosor, en söt topp och ett par byxor som jag verkligen älskade. hoppas allt passar!
vill verkligen inte skicka hem de igen.. :(

trasig rygg !

2013-01-28 | 15:43:15 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

cha cha bloggen!

Ett tips, skaffa inte uf företag om ni inte vill gå in med 110% ! Det är mycket och göra, inte bara praktiskt utan också en massa teoretiskt ! Kan ju berätta lite om min och Lisas idé med vårat företag. Vi säljer start kitt till häst och hundägare. dom beställer alltså hem en hink som innehåller de absolut nödvändigaste som man behöver som nybliven häst och hundägare. Istället för att yra runt i massa butiker ocj sajter på nätet så har vi gjort de enkelt och lätt och satt ihop ett kitt där allt man behöver finns. såklart är de lättare fär en hundägare att beställa då de finns så mkt mer att köpa till höst så som sadel å träns, hinkar och foder. Men Vi vill ge er en spark i baken och hjälpa er i början !

Hästkittet kostar 350 kr och hundkittet kommer vi sälja för 650kr.

Vill ni se hur de går för oss så kan ni gå in på vår facebook sida och läsa!

 

Innan årsskiftet skulle jag vara snälla och skotta fram porten in till stallet så vi skulle komma ut och in med hästarna på stalltjänsten, när jag mitt i arbetet hör ett otäckt knak ifrån min rygg. Tänkte inte mer på de då de inte gjorde ont. Dagen efter känner jag mig som en 78 årig gammal kärring! FAN vad ont jag hade.
nu igår på stalltjänsten skulle jag ännu en gång visa min vänliga sida, som faktiskt finns, och ta bort snöstyltorna som Putte,Poetin, hade fått under sina framhovar. ännu en gång hör jag ett otäckt ljud från ryggen men della gång kom helvetet på en gång !  jag känner mig nu som en 80 årig kärring! aj aj !

 

  Juste ! denna sjukt snygga och sköna tröjan komme rinte komma hem till mig då den är slutsåld.. Inte ens deras leverantörer har kvar den.. Lite surt faktiskt.. eller nej ,de SÖG!

Loftahammar

2013-01-26 | 16:24:31 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej å hopp. Jag böev kvar i loftahammar inatt igen.
Vi får se vad kvällen har att bjuda på. Imorgon låter de som att jag ska ha stalltjänst tillsammans med Lisa och Grön.. -.-

Men vad gör man inte för sina vänner :)

Lägger upp ännu en bild på Dicks Audi.

Färgar håret

2013-01-25 | 21:25:28 | Kategori: | 0 kommentarer

Nu ska färgen ur!

Min kropp skriker efter ridning!

2013-01-25 | 14:00:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag har jag inte ridit på en vecka å min kropp gillar de inte !
I månags hade vi ridlektion men då låg jag hemma med migrän så då skulle vi ha teori så då trodde jag att jag inte missade något men de gjorde jag ju såklart för min ridlärare låg också hemma och var sjuk så då fick dom andra ha ridlektion medan jag låg hemma och hade de som jag hade de.
Och idag hade vi också ridlektion men då ska de vara Öppet hus på skolan så då blev alla letioner efter fikat inställda och jag började inte förrän tio, alltså efter fikat.. så jag blev ledig idag. Bra eller dåligt.. ja dåligt eftersom jag inte fick någon ridlektion men ändå så är de så dkönt att slippa gå ut i denna äckliga kyla.. fy usch !
 
Nog om detta, sitter i Loftahammar just nu och gör inte ett någe! Karl i huset är ute och jobbar.. HAHA!
Får se när jag tar mig här ifrån, ska färga om håret idag, utväxten börjar komma fram.. (Y) BLÄ
får se vem de blir som åker in till västervik för tat köpa färgen, tydligen så var min sambo hemma från jobbet idag då hennes huvud höll på att döda henne.. inte kul de där.. de är många som har ont i hividet nu känns de som.. måste vara kylan.. GE MIG SOMMAR! Funderar på att skriva ut ett tips ige. vad vill ni läsa om ? jag är ju så allkunngi så kan ju skriva om iprincip allt ! ahaha ;)
Vi får se vad som kommer upp. om de nu kommer upp något. jag skriver senare folks!
ha de gutt, nu ska jag terra tv lite extra och krypa ner under täcket och dejta kudden tills Dick ha slutat. de är bara 2 timmar kvar typ.
 
Å ja juste ! tänkte ju åka hem till mamma och pappa i helgen, men de blev ändrade planer så blir kvar i sketna Gamleby denna helg OCKSÅ! Vi får se vad bynn har att erbjuda dessa helger. ska väl vara snäll och erbjuda lisa och grön lite hjälp i stallet någon morgon så dom slipper slite hela dagarna ;) hihi !
 
hmm, har de bra !
 
På bilden har ni Dicks Audi.

klickade hem lite ifrån H&M

2013-01-24 | 20:13:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
hoppsa, ännu en gång så har jag klickat hem kläder ifrån en hemsida. Även denna gång var de rean som lockade och jag klickade bla hem en jacka som jag ska ha i vår när jag ska gå upp och ner till skolan.

Då tar vi helg!

2013-01-24 | 11:42:26 | Kategori: | 0 kommentarer

Vi gör ett snabbt liten inlägg.

2013-01-22 | 15:22:08 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu när jag ändå har en data till hands så är de la lika bra att göra ett inlägg medans jag kan och har lust!
Som ni läste i förra inlägget så är inte humöret på topp, men jag känner mig än då gladare än vad jag gjorde förra veckan då allt kännes som ett rent jävla helvete.
Nu har jag iaf slutat för dagen och tänkte dra igång en film medans jag väntar på att lisas siata lektion ska sluta.
vi får se vad de blir för film, funderar på att kolla om hon har någon barnfilm jag kan låna.
 
ska enare ikväll ner till lägenheten och kolla på ännu en film, men då blir de en gråtfilm, fär de var de vi båda kände för. kan ju säga att vissa människor i detta lilla samhälle går mig på nerverna.. tänker inte nämna några namn då ni säkert jälva vet vilka ni är.
 
Kanske ska passa på att berätta något roligt också. Funderar på att åka hem till mamma och pappa idag och kolla läget med dom, Jennifer ville träffas då också. Men känns inte å jävl kul att sätta sig på en buss i 6 timmar i detta piss väder.
över till något helt annat ! det går bra för mig i ridningen säger både Kim och Jenny. "Man ser sån stor skillnad om man jämför med i Augusti!"
undra hur dålig jag var då? ;)
det är kul att känna att någon uppskattar de man gör faktiskt.

mycet tankar och ord från en sån liten person som mig.
måste även säga att jag älskar knapparna på denna data! LOOOOOVE IT!
 
Ska försöka skriva mer ikväll och berätta om den film vi valde att se och även om vid kladdkakebak som vi nyss bestämde oss för att göra!
 
pusspå er, ha de bra, gräv inte ner er i sanden som jag gjort. De är svårt att ta sig upp

Tisdag kl 10:36

2013-01-22 | 10:53:56 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ja mina vänner, idag känner jag att kroppen inte alls hänger med. känner mig trött och vill mer än gärna krypa ner i soffan framför en bra film. 
Men men, skolan it is ! just nu sitter jag på biologi lektion och går igenom hur ett mikroskop funderar. FUN..!
Men med musik i öronen går allt mkt lättare. och att skriva av mig är på bloggen får mig både att släga på tankar och sen ser jag ju upptagen ut också ;) 
Idag har det varit mycket snack om mitt och lisas uf företag. Vi ska snart iväg på mässa men tyvärr så kan jag inte följa med för jag ska iväg på skidresa! vilket verkligen suger, då jag har en stor del i själva företaget. jag är både VD och ekonomiansvarig. Men det kommer gå bra. vi ska förbereda bra så ingenting blir fel.
Våra visitkort är på G, vi ska fixa en skyllt oh frågeformulär samt lite godisskålarså vi kan locka fram lite folk till våran monter!
Om ni inte vet vad vårat uf företag handlar om så kan ni gå in på länken som jag la in och läsa mer om de. samt se lite bilder! 
 
Eftersom jag är så dålig på att uppdatera så kan ni antingen följa mig mer på facebook eller varför inte på instagram ! där heter jag t0v3.
 

Klickade hem lite nytt

2013-01-18 | 18:45:56 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 

LÄSVÄRT

2013-01-17 | 11:18:25 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ni hästtjejer känner nog igen er, och för er killar...
(så här är det att leva med en hästtjej)

Ett kantstött manligt ego
En anonym bekännelse av stallbrudsmake

Jag måste erkänna att jag inte tillhör skaran killar som haft något större behov av att understryka min manlighet. Aldrig har jag tatuerat in några skräckinjagande motiv på mina överarmar, armbrytningstävlingar har jag hållit mig undan. Nej, jag har känt mig rätt trygg i min manlighet ändå. Men nu på senare tid har jag börjat tveka på mig själv. Och jag vet helt säkert att det är frugans och alla andra stalltjejers fel!

Plus och minus med stallbrudar: Missförstå mig rätt! Alla tjejerna i stallet är supertrevliga och jag inser att det finns massor med fördelar att vara gift med en hästtjej. T ex har frugan aldrig något emot när man ska iväg en lördagkväll och se fotboll med grabbarna! Nej, för hon är ändå i stallet och utför sadelvård, tvättar svansen, sorterar schabrak eller ägnar sig åt andra viktiga sysslor som absolut inte kan vänta till dagen därpå.

Och på inga villkor att hon skulle få för sig att gnälla över att det läggs ut för mycket pengar på allehanda teknik prylar, för i jämförelse med de astromiska summorna som spenderas på hästen är det ingenting.

Men, sen finns det nackdelar också och det är just det som är kruxet... Utan problem kan jag aceptera lite hästlukt i bilen (jag jobbar på det iaf), alla sena ankomster - hästfolk tycks nämligen sakna förmågan att hålla tider och lever helt och fullt efter Alfons Åberg devisen "jag ska bara".

Men det faktum att tjejerna i stallet så totalt får mitt manliga ego att sjunka till lägsta nivå, det har jag sannerligen svårt att acceptera! I mitt stilla sinne har jag haft en inre bild av mig själv av en stor, stark, och mycket handlings kraftig individ. Men så kommer
man till landet annorlunda (dvs stallet) och självbilden rasar i en faslig fart. Och inte undra på när man där möts av:
• tjejer, starka som oxar, som får höbalarna att se ut som flirtkulor när de svingar dem från ett ställe till ett annat
• tjejer med E-körkort som utan att blinka fickparkerar det ena ekipaget efter det andra medan man själv har svårt att backa en meter eftersom backsensorerna slås ut så fort trailern häktats på
• tjejer som byter däck på bil och trailer fortare än en själv hinner så mycket som lossa första bulten
• tjejer som i hög fart störtar från hästryggen ner på marken, slår sig halvt sönder och samman och som utan att blinka raskt hoppar upp på ryggen igen och börjar om från början. Hade det varit fotboll och liknande smällar inträffat hade rött kort tilldelats, båren plockats fram och en lång sjukhusvistelse hade varit att vänta
• tjejer som mockar, fyller vattenhinkar, fyller höpåsar samtidigt medan en själv har fullt sjå att utföra sysslorna var för sig

Och skulle man någon gång erbjuda sina tjänster i stallet får man allt som oftast höra att: "Gå en sväng med hunden - det går fortare om jag gör det själv".

Så inte är det annat än rätt att frugan får bära skulden till mitt bristande självförtroende och den pinfärska draken på min högra biceps!

Tisdag

2013-01-15 | 09:27:57 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag var uppe med uppen idag kan man säga !
klockan 05:30 rinde klockan och då var de bara att kliva upp ur sängen innan man fick en hoppande lisa på sig!
Vi hade nänvligen stalltjänst idag och den börjar ju klockan sex så de var bara att å upp och se glad ut.. 
 
Nu är iaf hästarna ute och har fåt mat och stallet är rent och fint! 
klockan är bara halv tio och jag har redan hunnit med massor. bla varit på matrådsmöte och klassmöte. 
Har även godkänt en betalning inom mitt och Lisas UF företag. Vi beställde visitkort igår ifrån Vistaprint, så var in och godkände de nu .
nu eller om exakt 5 min så är de dags för fm fika! gott!
 Sen har jag bioligo och sen enelska, sen är de dags för EM stalltjänst.
 
 

Måndag natt

2013-01-14 | 22:33:34 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
klockan är egentligen aldeles för mycket för detta men tänkte bara säga att jag har lämnat min sköna säng i lägenheten för att sova i tillsammans med Lisa i hennes rum på skolan så hon slipper vara ensam och sen så slipper jag gå imorgonbitti också ;) hihi (A)
Nu ska jag sova och drömma sött!
 
btw, är sjukt avundsjuk på gubbarna som är uppe i Sälen och åker skidor!!!!!!
 
GOD JÄVLA NATT

Måndag

2013-01-14 | 08:59:20 | Kategori: | 0 kommentarer

Ja, helvetes dagen är här..

Söndag

2013-01-13 | 12:56:18 | Kategori: | 0 kommentarer

Finns det något värre än söndagar. De är dagen innan måndag, dagen innan skolan.. Usch
Dock börjar jag veckan med ridning så de jämnar ut sig!
Helgen har jag ju spenderat i skänninge. De har blivit mycket Wii spela de så jag har övervägt till att sälja mitt ps3 och Xbox och köpa Wii istället . Någon som vill byta kanske ?

Födelsedagskalas

2013-01-12 | 13:12:35 | Kategori: | 1 kommentarer

I tisdags fyllde Julia 19 så idag ska vi fira henne hemma hos hennes pappa.
Tidigare idag var vi, jag Julia och Kerstin, iväg och åt frukost med Julias mamma Helén. Blev samt en liten fika som bestod av en vaniljbulle och en citron biskvi. Trevligt!

Nu sitter vi i skänninge hemma hos Julias pappa, Tommy, och lyssnar på musik. Snart, eller om du sådär två timmar kommer folket och då blir det mer kaffe och kaka ;)
Slänger in en fin bild på mig idag ;)

trött på 3!

2013-01-09 | 14:55:01 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Som ni kanske vet så har jag fått en iPhone 5 i julklapp. och de är inte samma simkort i femman som i fyran så alltså fick jag ett nytt med ett nytt nummer. redan där visste jag att de skulle bli trubbel, för dom brukar vara så jävla sega på 3. dom sa att mitt gamla nummer skulle flyttas till de nya simkortet strax efter nyår.
Vi gjorde alltså en deal att ja skulle få behålla samma nummer på nya mobilen men få ett nytt nummer så länge, ett tilfälligt liksom.
idag, strax efter åtta fick jag ett sms ifrån 3 där de stod att min flytt av numret hade gått igenom, och sen stod de ett nytt nummer? alltså har dom gjort helt fel och givit mig ett nytt nummer., som ingen har ?!
om inte detta vore nog så har min 3G täckning försvunnit och folk kan ine nå mig på telefonen om dom inte har de gamla numret. och de känns så dumt att ge ut de nya om jag bara kommer ha de i någon dag..
 
ringde pappa och ad honom att fixa detta, de har varit nummerbyten tre gånger nu under bara jul och nyår... inte kul.
 
får hoppas att detta ordnar sig så jag får tillbaka mitt gamla nummer som jag hade från början, så familj och vänner kan nå mig.
blir så less på detta! FET DISS TILL 3!

Julia är trött på vispen!

2013-01-08 | 23:02:12 | Kategori: videor | 0 kommentarer

Jag behöver en hjälp!

2013-01-08 | 13:20:29 | Kategori: | 0 kommentarer

Jag och en kompis letar nu efter en häst att kunna arbeta med som vårt projektarbete under ungefär ett år och vi behöver en hjälp att hitta den hästen! Så skulle uppskatta om ni ville föra denna bild vidare !

Dagen efter

2013-01-04 | 14:32:37 | Kategori: | 0 kommentarer

Ja idag är det en sån där dag som man inte gör någonting på. Ligger i soffan hemma hos Martin tillsammans med Claes och kollar på film!
Vet inte vad de blir för planer sen men antagligen blir jag här ett tag till och dega.
Kvällen igår spårade ur fast på ett bra sett! Det blev twister för fulla muggar! Slänger in lite bilder

Torsdag

2013-01-03 | 15:34:39 | Kategori: | 0 kommentarer

Hej hallå!
Jag börjar bli förkyld.. Ni får en bild på de!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus