Bra jobbat Valstad

2013-11-26 | 13:19:22 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Varje år har min skola fixat en såkallad julfest för alla elever på skolan. 
Dom har fixat julmat och underhållning. Samt haft lottning med priser.
Jag år mitt tredje år på Gamlebygymnasiet, även kallat Valstad, och har varit med om två helt underbara kvällar med god mat och suveränt umgänge! Känslan när lärare och elever samls och pratar om allt annat än just skola och läxor. Alla har klätt upp sig och gjort sig fina. 
I år har det skett så mycket skadegörelse på denna skola så lärarna har helt enkelt tröttnat. Alla pratar om gränser, men när ska dom dras? Polisen är inblandad och skolan ska så gott som lägga ner halva utbildningen för dom inte har råd att undvisa eleverna. Och en stor anledning är all denna försörelse på skolan. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det är så jävla trist!
Tidigare vecka har skolan gått ut med att dom kan tänka sig att gå med på ett julbord den 18 December klockan 11:30. Och DIREKT börjar folk att hacka på lärare som egentligen inte har något med detta att göra. Skolan har ändå valt att ställa upp för eleverna. men detta dugen tydligen inte.
Idag gick det runt två elever på skolan och samlade in personer som kunde skriva på deras namninsamling. Dom ville att julfesten skulle vara som den tidigare varit. 
Dom fick in run 100 namn, lämnade in detta papper och fick dom något liknande till svar : Efter all den skadegörelse som gjorts på skolan så finner vi inget intresse att ordna en julfest åt er iår, vi har tröttnat. Dessutom finns inte pengarna och vi vill att alla ska ha chansen att kunna komma så därför placerar vi denna måltid på en tid då elever och personal fortfarande är kvar på skolan.
 
Jag kan helt förstå bådas syn på de hela. (elever och lärare) Men ska skoln gå runt och vi ska ha en trevlig stämning på skolan så måste en ändrig ske. Man kan inte köra sönder bommar, eller sladda i padocken. Man kan inte heller ta sönder dörrar för tusentalt kronor. Och att förstöra eran egen rökruta hjälper inte. ni förstör för er själva.  Det är så förbannat tråkigt.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback