Vackert

2011-12-21 | 20:22:35 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Kärleken ska inte vara lätt. För kärlek är något som är så makalöst, så underbart och så mäktigt att det är värt att kämpa för. Ibland måste man gå igenom olika faser för att hitta kärleken. När det går dåligt för en tror man att man står på botten, men kärleken gör dig en tjänst genom att växa upp och visa dig vad den kan innebära.
Om en kille är otrogen är det inte kärlek, så belasta inte kärleken då genom att säga att den suger. Belasta personen istället.

Ge inte upp kärleken när du aldrig har upplevt den. Du kanske inte har en kille, du kanske aldrig har haft någon. Men det är för tidigt, alldeles för tidigt för att säga att du ger upp om kärleken. För kärleken har ingen tidsgräns, alltså det vill säga att kärleken kommer aldrig gå ut, så hur ska du kunna ge upp något som alltid finns där?

Att kunna älska någon är en sak som inte har det lätt för, tror dem. Men alla kan älska. Om någon gör slut med dig så ja kanske, är det du som har gjort fel. Men om inte tro inte att det är fel på dig, det kanske är då fel på tjejen eller så har hon bara insett att ni två inte hör ihop. Och att ni inte kan hitta eran rätta förrän ni släpper tag om varandra.

Belasta aldrig kärleken när det är den som får dig att känna dig levande.

(TAGEN AV KIM LARSSON)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback