I see fire

2014-01-30 | 11:12:56 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Torsdag förmiddag och jag är redan slut i kroppen. Tur att jag får åka hem idag och ta lån helg hemma hos mamma och pappa. 
Jag och Stina rullar hem mot uppsala så fort jag har packat mina väskor.
Det har hänt mycket sen sist jag skrev. Jag har skaffat en hund, bilen har gått sönder ännu en gång, min ena ridlärare har nu tagit sina väskor och flyttat upp till Stockholm för att plugga kriminologi.
Bilen har gått sönder igen ja... Samma tändspole som innan har gått sönder nu. och de är andra gången på två veckor. De min pappa sa till mig var att det är en på miljonen grej.. men känner mig inte så speciellt säker i den bilen längre om man säger så.. Så vi får se om de är den bilen jag åker ner i eller om jag får ta bussen...
 
När vi väl har kommit hem så blir de inte så mycket gjort. Det är ju trots allt bara torsdag och kompisarna hemma jobbar eller går i skolan fortfarande. 
Vi ska iallafall hälsa på kompisar till både mig och Stina medans vi är hemma. Vi ska dessutom gå på skallgång i uppslaa och leta reda på Emil 19 år som har varit försvunen sen nyår :)
Får se hur länge vi går, ska ju åka ner till småland igen och skulle vara skönt att slippa åka allt för länge i mörkret.
Får se hur lång tid det tar för oss tat komma em idag, vädret är ju inte det roligaste och de är läskigt halt på vägarna nu när de snöar :( 
Men tar de säkra före det osäkra och åker lite långsammare ! Vill inte krocka som de stackare igår och imorse gjorde. Hörde sirener idag när vi var nere vid affären. sen såg vi hur en brandbil och en räddtjänstebil kom farandes genom bynn. Gick in på VT.se och läste om en tankbil som hade kolliderat med en minibuss. som tur så var lastbilen tom med bränsle men hade spillolja i tanken som gärna vill börja brinna om de kommer gnistor. 
Ska gå in lite senare och se hur det har gått med alla inblandade. 
 
Dags att börja plugga igen. Snart ska vi ner till kyrkan och lyssna på en föreläsning som har med förintelsen att göra. Det kommer hit en kvinna som har varit med i lägrerna i Bergen-Belsen. Läskigt med samtidigt intressant. Kinnan som heter Susanna har endast varit där i ett år men de räcker gått och väl för att få men för livet. Dom är från Ungern men har bott i Sverige sen 1945, då Röda korset tog med henne hit. 
 
Snart är det dags för att lunch, sen åker vi ner mot kyrkan. 
 
TACOHEJ!!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback